Opvoeden

Wij vinden een aantal kernpunten in de opvoeding belangrijk: gevoeligheid, regels en afspraken, het feit dat ieder kind anders is en eigen behoeftes heeft, én het stimuleren van de ontwikkeling van jouw kind.

Vertrouwensband

De pedagogische medewerkers van Kinderdagverblijf Small moeten gevoelig zijn voor de signalen die jouw kind afgeeft. Door op de juiste manier op die signalen te reageren, ontstaat er een vertrouwensband tussen  jouw kind en onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat we verschillen tussen kinderen accepteren, en dat we waarden en normen hanteren, die ieder kind kan begrijpen. Met de acceptatie van verschillen geven wij bovendien het goede voorbeeld aan de kinderen. Ook voor hen is het van belang te leren dat ieder kind anders is. Natuurlijk zijn er regels en afspraken die vooral gericht zijn op structuur en duidelijkheid. Zo werken we met een vaste dagindeling waarin we altijd samen eten en drinken. We hechten veel waarde aan het stimuleren van zelfstandigheid. Bijvoorbeeld door kinderen zelf hun speelgoed op te laten ruimen, indien mogelijk zelf hun eigen broodje te laten smeren, en mee te laten helpen met tafel dekken enz. Oudere kinderen vinden het vaak leuk om te helpen bij de verzorging van baby’s en dreumesen.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Jippie de nieuwe speeltuin is open

Jippie de nieuwe speeltuin is open

Geplaatst op: 2020-06-18

Er is een prachtige nieuwe speeltuin geopend vlakbij onze vestiging in Ypenburg.  Het is een natuurspeeltuin met picknick tafels, dus we kunnen hier ook nog lekker picknicken.  Dat wordt genieten !...

Lees meer Meer nieuws
Muziek les

Muziek les

Geplaatst op: 2020-02-12

Vanaf vandaag hebben we elke woensdag muziek les van muziek school Kind of Music.  Samen maken we muziek met allerlei muziek instrumenten, leren we een ritme aan en natuurlijk leuke liedjes. 

Lees meer Meer nieuws
  • Aan het woord

    Samantha
  • Aan het woord

    Shamila
  • Burgemeester

    Van Aartsen
Samantha Shamila

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.