Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die Kinderdagverblijf Small aan de samenstelling van haar website en app besteedt, is het mogelijk dat de informatie die op de website en app wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op de website en app wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Kinderdagverblijf Small zorgt ervoor dat de informatie op deze site en de app zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven. Desondanks is de informatie op de website en de app altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de website en de app van Kinderdagverblijf Small kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht 

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite en de app, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, muziek of informatie in andere vorm, komen toe aan Kinderdagverblijf Small. De informatie op deze website en de app, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, muziek of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kinderdagverblijf Small.

Veiligheid

De site en app van Kinderdagverblijf Small wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan niet gegarandeerd worden. 
Bepaalde hyperlinks (verwijzingen naar omgevingen buiten kinderdagverblijfsmall.nl) in deze site brengen u naar sites van derden, waarbij Kinderdagverblijf Small niet aansprakelijk is voor de daar aangeboden informatie.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Speeltuin

Speeltuin

Geplaatst op: 2024-06-20

Wij houden van de speeltuin , lekker klimmen en klauteren met je vriendjes en vriendinnetjes. 

Lees meer Meer nieuws
Zwaaien

Zwaaien

Geplaatst op: 2024-04-16

Alle kinderen mogen 'smorgens hun ouders/verzorgers uitzwaaien bij het raam.  Doei doei werkse, ik ga lekker bij Small spelen.  

Lees meer Meer nieuws
  • Manager kinderdagverblijf Small

    Elma
  • Dank jullie wel !

    Mama van Noah en Rafael
Elma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.