Rondleiding Kinderdagverblijf Small

Wat leuk dat je ons wilt leren kennen! Ook wij willen jou en jouw kind graag leren kennen. Een uitgebreide rondleiding in een van onze vestigingen geeft je een goede indruk van het kinderdagverblijf, de peuterschool en van ons team. Uiteraard hopen we dat je jouw kind daarna bij ons inschrijft. Maar een rondleiding is geheel vrijblijvend. We raden je zelfs aan meerdere kinderdagverblijven te bezoeken, zodat je het kinderdagverblijf kunt kiezen, dat het beste bij jou en jouw kind past. 

Vul onderstaand formulier in en je wordt gebeld om een afspraak te maken.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Vandaag eten wij patat

Vandaag eten wij patat

Geplaatst op: 2022-06-27

2 keer in de week eten wij lekker warm. Vandaag mochten de kinderen kiezen en dat werd.... patatjes uit de oven. Heerlijk ! 

Lees meer Meer nieuws
VE speelplezier op Ypenburg

VE speelplezier op Ypenburg

Geplaatst op: 2022-06-27

Op onze vestiging in Ypenburg zijn wij ook begonnen met de opleiding VE speelplezier.  De kinderen leren spelenderwijs samen met snuf ( ons knuffel konijn ) nieuwe woorden.  Soms willen we alleen m...

Lees meer Meer nieuws
  • Aan het woord

    Shamila
  • Manager kinderdagverblijf Small

    Elma
  • Dank jullie wel !

    Mama van Noah en Rafael
Shamila Elma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.