Nieuws

Yoga les

Yoga

Vandaag hadden wij weer een leuke yoga les, wij mochten een slang, krokodil en een olifant uitbeelden. 

Lees meer
Pasen 2023

Pasen 2023

Vandaag hebben wij een heerlijke paaslunch gemaakt en opgegeten.  Ook waren wij zelf verkleed als paashaasjes, fijne paasdagen allemaal. 

Lees meer
Sinterklaas 2022

Sinterklaas 2022

Ondertussen zij wij alweer bezig om het pand om te toveren voor Sinterklaas, we zijn benieuwd of hij nog langs zal komen dit jaar. 

Lees meer
Halloween

Halloween

De vestigingen waren weer top versierd met Halloween dit jaar. We hebben pompoenen gemaakt, en een Halloween disco gehouden.

Lees meer
Vandaag eten wij patat

Vandaag eten wij patat

2 keer in de week eten wij lekker warm. Vandaag mochten de kinderen kiezen en dat werd.... patatjes uit de oven. Heerlijk ! 

Lees meer
VE speelplezier op Ypenburg

VE speelplezier op Ypenburg

Op onze vestiging in Ypenburg zijn wij ook begonnen met de opleiding VE speelplezier.  De kinderen leren spelenderwijs samen met snuf ( ons knuffel konijn ) nieuwe woorden.  Soms willen we alleen maar knuffelen met snuf en dat mag natuurlijk...

Lees meer
Waterspeeltuin

Waterspeeltuin

Met dit prachtige weer zijn wij wezen spelen in de water/natuurspeeltuin.  Lekker kliederen met water is het leukste om te doen met dit weer. 

Lees meer
Altijd wat te beleven

Altijd wat te beleven

Wij gaan vaak met de bolderkar naar buiten toe en beleven dan allerlei avonturen.  Vandaag zijn wij naar een skatebaan gegaan en keken onze ogen uit.  Zou ik dit later ook kunnen ? als die trucjes op een skateboard ?

Lees meer
Invictus Games 2022

Invictus Games 2022

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen di...

Lees meer
Konings spelen 2022

Koningsspelen 2022

Elk jaar doen wij mee met de koningsspelen, blikgooien, koekhappen, zaklopen. 

Lees meer
Pasen 2022

Pasen 2022

Natuurlijk kwam ook dit jaar de paashaas weer langs bij alle vestigingen. We hebben eieren gezocht en een dansje met de paashaas gedaan.

Lees meer
Tulpen verven

Tulpen verven

Vandaag hebben we tulpen geverfd met een vork.  Wat zijn ze mooi geworden he ?

Lees meer
Woordkaarten Lente

Woordkaarten Lente

Vandaag oefenen we de woordkaarten lente:  bijv. Het kuiken, de bij, het blad, de zon.

Lees meer
Nationale voorleesdagen 2022

Nationale voorleesdagen 2022

Tijdens de nationale voorleesdagen 2022 kwam fractievertegenwoordigster CDA: Astrid Frey een boekje voorlezen voor onze kinderen.  Kinderopvang totaal heeft hier een artikel over geschreven.

Lees meer
Valentijn 2022

Valentijn 2022

Fijne valentijn ....alle ouders werden verrast met een prachtige kaars waar de tekening van hun kindje op is gedrukt. Op naar een gezellige sfeervolle avond met elkaar. 

Lees meer
Peuterjudo

Peuterjudo

Sinds kort gaan wij naar Peuterjudo, we leren om de basis technieken van judo. Elke ochtend vragen we of we vandaag weer naar judo mogen. 

Lees meer
Kinderkook cafe Small

Kinderkook cafe Small

Ons kinderkook cafe is weer geopend, vandaag hebben wij onze eigen lunch gemaakt. 

Lees meer
De fotograaf is weer geweest

De fotograaf is weer geweest

Alle kinderen zijn weer prachtig op de foto gezet door de fotograaf. 

Lees meer
De trein gaat vertrekken

De trein gaat vertrekken

We hebben thema verkeer, en natuurlijk hoort daar ook een trein bij. De kinderen mogen bepalen waar de trein naar toe gaat rijden, onderweg zingen we liedjes. 

Lees meer
Zuiderpark

Zuiderpark

We zijn vandaag lekker naar de waterspeeltuin geweest in het Zuiderpark. Ravotten, bomen klimmen alles mag !

Lees meer
Sneeuw 2021

Sneeuw 2021

Wat een geweldig gezicht, een grote berg sneeuw voor het kinderdagverblijf. De hele tuin vol met grote heuvels witte sneeuw.  Hoe voelt dat ? kunnen we het in de lucht gooien ?  We geniet volop met alle kinderen. 

Lees meer
Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen

Vandaag is een grote dag Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels ...

Lees meer
Fijne kerst

Fijne kerst

Namens alle kinderen van Kinderdagverblijf Small wensen wij u allen een fijne kerstmis. 

Lees meer
Kerstlunch

Kerstlunch 2020

Op dinsdag 15 december hebben wij onze jaarlijkse kerstlunch met de kinderen gehouden. Deze is vervroegd i.v.m. de lockdown per 16 december.   

Lees meer
Sinterklaas 2020

Sinterklaas 2020

Sinterklaas kwam dit jaar natuurlijk weer gezellig langs met zijn piet, elk kindje had een prachtige surprise met een geweldig cadeau.  Dank u wel en tot volgend jaar. 

Lees meer
Onze eigen openhaard

Onze eigen openhaard

Samen met de kinderen hebben wij onze eigen openhaard gemaakt, hier kunnen wij onze schoentjes zetten en wellicht komt Sinterklaas dan nog wel langs.... 

Lees meer
Koning groep wandelen naar tuincentrum

Koning groep wandelen naar tuincentrum

Vandaag zijn wij met de allerkleinste naar het tuincentrum gewandeld.  Daar zagen wij allemaal lichtjes, kerstbomen en visjes.  Het was best een beetje spannend maar we vonden het erg interessant.   

Lees meer
Een kaartje voor de ouderen

Een kaartje voor de ouderen

Om alle mensen van verzorgingstehuis Veenhage in Nootdorp een hart onder de riem te steken hebben we prachtige kaarten gemaakt met de Keizer groep.  Samen met de kinderen zijn we de kaarten gaan bezorgen en hebben we deze in de brievenbus gedaan.&nb...

Lees meer
Small camping

Wij maken onze eigen Small camping

Wij bouwen onze eigen Small camping.  Eerst lezen we de beschrijving van de tenten, daarna bouwen wij met zn allen de tenten op.  Uiteindelijk hebben wij een Small camping waar wij in kunnen spelen en verstoppen. 

Lees meer
Tover verven

Tover verven op het raam

Verven zonder vies te worden.... dat heet tover verven.  Doordat het verf onder folie zit kunnen onze handen niet vies worden maar kunnen we het verf wel alle kanten op wrijven.  Zo wordt het een tover schilderij

Lees meer
Maak je eigen Small dierentuin

Small dierentuin maken

Kies je favoriete dier en zorg dat het dier niet kan ontsnappen.  Hoe doen we dat ?  We bouwen onze eigen hok en alles bij elkaar vormt dat een Small dierentuin.   

Lees meer
Natuurspeeltuin

We gaan op avontuur... in de natuur

Vandaag zijn wij naar de natuurspeeltuin geweest.  Lekker kliederen met water en zand, rollen in de plassen.  Vandaag mag alles ! 

Lees meer
Stempelen met een panty met rijst

Stempelen

Vandaag gaan wij stempelen met een panty met rijst erin.  Kies je eigen kleur en stempel een mooi schilderij.   

Lees meer
Activiteit : Maak je eigen slipper

Activiteit :Maak je eigen slipper

Vandaag vakantie dag 1 :  Maak je eigen slipper stond er op het progamma.  Er gaat verf in een potje en er staat een kwast in. De kinderen mogen elkaars voetjes verven.  O dat kietelt zeg, de ander trekt het voetje snel ter...

Lees meer
Nieuwe speeltuin geopend

Jippie de nieuwe speeltuin is open

Er is een prachtige nieuwe speeltuin geopend vlakbij onze vestiging in Ypenburg.  Het is een natuurspeeltuin met picknick tafels, dus we kunnen hier ook nog lekker picknicken.  Dat wordt genieten !! 

Lees meer
Muziek les

Muziek les

Vanaf vandaag hebben we elke woensdag muziek les van muziek school Kind of Music.  Samen maken we muziek met allerlei muziek instrumenten, leren we een ritme aan en natuurlijk leuke liedjes. 

Lees meer
Workshop Kinder Yoga

Kinder yoga

Per januari zijn wij begonnen met workshops : Onze eerst workshop is kinderyoga.   

Lees meer
Voorwerpen zoeken

Voorwerpen zoeken bij de Keizer groep

Voorwerpen zoeken bij de Keizer groep, de ped. Medewerkster houd een papier met een voorwerp op , de kinderen mogen daarna omstebeurt het desbetreffende voorwerp zoeken.  Wij kunnen dit echt al heel goed. 

Lees meer
Exploreren bij de VE groep

Exploreren bij de VE groep

De Ve groep op de Apeldoornselaan is bezig met het thema : Atelier.  We exploreren met sponsjes, sate prikkers en bolletjes.  We hebben de mooiste dingen gemaakt. 

Lees meer
Tandarts

De Admiraal kinderen gaan naar tandarts

De admiraal kinderen zijn op bezoek geweest bij de tandarts.  Spannend maar ook wel heel interressant.   

Lees meer
Zomerfeest Apeldoornselaan

Zomerfeest 2019

Dit jaar was ons Zomerfeest wederom een mega groot succes. Op de Apeldoornselaan hadden we het thema 1001 nacht.  De opkomst was groot en alle ouders en kinderen hadden het naar hun zin.  Weer veel gemaakte hapjes en een echte Yasmin, met glit...

Lees meer
Nieuwe fietsen

Nieuwe fietsen op Ypenburg

Jippie wat zijn wij blij met onze nieuwe fietsen.  We fietsen de hele dag door onze Small wasstraat op het plein.

Lees meer

Sneeuw 2019

Wat werden wij maandag verwend met een mooi, dik pak sneeuw!  Natuurlijk moesten we daar even van gaan genieten.

Lees meer
Certificatie VE Speelplezier

Ve Speelplezier

De eerste, in januari 2019 VE gecertificeerde pedagogisch medewerkers van KDV Small.  Zij hebben hun diploma gehaald en werken als gecertificeerde organisatie met de methodiek Speelplezier. 

Lees meer
Waterpret

Waterpret op de Apeldoornselaan

Vandaag is het lekker weer en hebben de badjes opgezet.  Alle kinderen genieten van het buiten zijn.  De kinderen mogen zelf kiezen of ze wel of niet in het badje gaan of dat ze lekker in de schaduw spelen.     

Lees meer
Thema Bakker Apeldoornselaan

Thema bakker

Onze peuter VVE groep is omgetoverd tot Bakkerij Small.  We bakken onze eigen broden en taarten met echt deeg. Daarna verpakken we de producten in dozen waarna het in onze bakkerij Kan worden verkocht.    Komt u ook een bestelling plaatse...

Lees meer
Valentijnsdag

Donuts en cupcakes voor de ouders en kinderen

Speciaal voor alle kinderen en ouders hadden wij op Valentijnsdag heerlijke  donuts met ons logo en overheerlijke cupcakes  Dat was smullen !!

Lees meer
Valentijns avond

avond opvang speciaal voor Valentijn

Elk jaar bieden wij de ouders avond opvang aan zodat zij lekker uit eten kunnen gaan en  wij op de kleintjes letten.  Dat is altijd feest, we eten patat en cupcakes en kijken een film. Daarna gaan we naar bed toe tot papa en mama weer terug kome...

Lees meer
Valentijn kadotjes

Valentijn 2018

Omdat ik zoveel van je hou, speel ik dit memory spel graag met jou !  Alle ouders kregen een prachtig valentijns memory van hun eigen kindje. 

Lees meer
Carnaval 2018

Alaaf !1

Zoals ieder vieren wij natuurlijk carnaval op alle locaties,  dit jaar kwamen alle kinderen en ped. medewerkster ook weer verkleed en hebben we de polonaise gelopen, geschmninkt  en koekhappen.  Alaaf !!

Lees meer
Bedankt voor dit mooie jaar

2017

It's the most wonderful time of the year,  With the kids jingle belling and everyone telling you be of good cheer. It's the most wonderful time of the year.   Happy Holidays !!

Lees meer
Kerst gala foto's

Kerst gala 2017

In December heeft Kinderdagverblijf Small altijd een groot kerstfeest met de ouders en kinderen.  Dit jaar hebben wij als thema : Kerst gala  Van te voren zijn er prachtige foto's van de kinderen gemaakt door de pedagogisch medewerksters, a...

Lees meer
Wij hebben allemaal ons Nederlands Examen 3 F gehaald !!

Gefeliciteerd Meiden !

Jippie !!  Op onze studiedag hebben wij allen een examen gedaan in de Nederlandse taal.  We hebben een presentatie moeten houden voor een examinator en een luistertoets moeten afleggen.  en het resultaat mag er wezen :  Al onze medewe...

Lees meer
Samenwerking Middin

Small en Middin slaan de handen ineen.

Vanaf donderdag 14 september 2017 gaan wij een samenwerking aan met Middin.  Naast ons kinderdagverblijf in Ypenburg heeft Middin een dagbestedings ruimte voor mensen met een niet aangeboren  hersenletsel. Deze mensen lopen 2 x per dag langs ons...

Lees meer
Kinder kook cafe Small

Kinder kook cafe Small

Per 19 mei 2017 hebben wij op Ypenburg een kinder kook cafe.   Elke week bereiden wij samen met de kinderen een maaltijd voor. Dit kan een ontbijt zijn maar ook een lunch of een tussendoortje. Op de website kunt u regelmatig foto's en ontwikkel...

Lees meer
Nationale voorleesdagen 2017

Henk Bres komt voorlezen

Nationale voorleesdagen: De Nationale Voorleesdagen 2017 vinden plaats vanaf woensdag 25 januari tm 4 februari 2017.Tijdens deze dagen lezen talloze bekende én onbekende Nederlanders voor aan peuters en kleuters om zo het voorlezen, aan kinderen die...

Lees meer
Gehele pand voorzien van een houten vloer

Tijdens Kerstsluiting

De aannemer heeft ons pand perfect opgeleverd Kinderdagverblijf Small-vestiging Apeldoornselaan is tijdens de Kerstsluiting voorzien van een houten vloer door het hele pand.

Lees meer
Dag Sinterklaas

Hallo Kerstman

Sinterklaas is weer richting Spanje en dus kunnen we ons opmaken voor het volgende feest- Kerst en dat gebeurt al volop. Wij vinden december een heerlijke maand. Sinterklaas, kerst, veel jarige kinderen, kerstvakantie en als klap op de vuurpijl Ou...

Lees meer
Daar is hij dan de beste man

BOKS Sinterklaas

Dag Sinterklaas gaat u daar, maar zitten. Wat fijn dat u bij ons op bezoek bent gekomen. Er zijn hier een paar kinderen die u graag een handje willen geven. Nee Sinterklaas geen BOKS, maar een handje? Sinterklaas komt al 7 jaar op bezoek bij Kinde...

Lees meer
Verhalen

Spannend

Hele spannende verhalen bij Kinderdagverblijf Small vestiging Ypenburg 

Lees meer
Dag van de pedadogen

Feest

Onze pedagogen hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen. Die taak pakken ze meer dan serieus op. De pedagogen kenmerken zich door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor...

Lees meer
Vanuit Barcelona

Lionel Messi en zijn honden zojuist - vanuit Barcelona - gearriveerd in de PoppenVilla by Liliane® voor een voortreffelijke nachtrust. Gelocaliseerd in het prachtige, spiksplinter nieuwe Kinderdagverblijf Small | locatie Ypenburg - stadsdeel Den Haag. ...

Lees meer
Goed  nieuws

Goed nieuws

We kunnen van start het LRKP registratienummer hebben wij ontvangen. Vanaf maandag 8 augustus gaan wij de eerste contracten opmaken. Medio augustus gaan wij de eerste kinderen van de vestiging Ypenburg welkom heten! Het (L...

Lees meer
Een nieuwe trend blijkt bij Kinderdagverblijf Small in Ypenburg

Een nieuwe trend blijkt bij Kinderdagverblijf Small in Ypenburg

¡Hola! (aanstaande) ouders!  Kinderen kunnen onbezorgd spelen binnen bij kinderdagverblijf Small en kunnen op ieder gewenst moment naar buiten om te spelen op Luxe speeltoestellen en de maaltijden worden vaak volledig uit han...

Lees meer

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Yoga

Yoga

Geplaatst op: 2023-04-18

Vandaag hadden wij weer een leuke yoga les, wij mochten een slang, krokodil en een olifant uitbeelden. 

Lees meer Meer nieuws
Pasen 2023

Pasen 2023

Geplaatst op: 2023-04-04

Vandaag hebben wij een heerlijke paaslunch gemaakt en opgegeten.  Ook waren wij zelf verkleed als paashaasjes, fijne paasdagen allemaal. 

Lees meer Meer nieuws
  • Aan het woord

    Shamila
  • Manager kinderdagverblijf Small

    Elma
  • Dank jullie wel !

    Mama van Noah en Rafael
Shamila Elma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.