Een nieuwe trend blijkt bij Kinderdagverblijf Small in Ypenburg

¡Hola! (aanstaande) ouders! 

Kinderen kunnen onbezorgd spelen binnen bij kinderdagverblijf Small en kunnen op ieder gewenst moment naar buiten om te spelen op Luxe speeltoestellen en de maaltijden worden vaak volledig uit handen genomen. Biologisch is the magic en suikervrij staat hoog in het vaandel. We starten de dag met een zelfgemaakte smoothie van vers geleverd fruit van de groetenboer. 

Een nieuwe trend blijkt bij kinderdagverblijf Small want je wilt toch het allerbeste voor je kind? Er komt een bibliotheek met leuke boekjes en iemand die o.a. leuke schilderworkshops verzorgd. En wat vinden jullie van onze Poppenvilla op wielen deze Villa biedt kinderen een ontmoetingsplek om nieuwe vriendjes te maken.

Helemaal fijn als ook de piano is besteld, klinkt goed toch?  Pluk verse, eerlijke en ambachtelijke producten naar wens in de pluktuin van Kinderdagverblijf Small, want ook dit gaan wij realiseren.

Ontvang een Douglas Cadeaubon

Wijs iemand op onze vestigingen en trakteer uzelf op een leuk winkelmoment bij Douglas.

Bij Parfumerie Douglas kunt u online uw geuren, verzorging, make-up en meer kopen. Gratis thuisbezorgd met 2 samples naar keuze. Vertel ons de naam van de nieuwe klant door het rondleidingen formulier in te vullen en wanneer de opgegeven persoon kinderopvang bij ons afneemt ontvangt u een Douglas Cadeaubon. 

Vanaf eind juli starten wij met het geven van rondleidingen u kunt zich hiervoor aanmelden via manager@kinderdagverblijfsmall.nl

 

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Sneeuw 2021

Sneeuw 2021

Geplaatst op: 2021-02-08

Wat een geweldig gezicht, een grote berg sneeuw voor het kinderdagverblijf. De hele tuin vol met grote heuvels witte sneeuw.  Hoe voelt dat ? kunnen we het in de lucht gooien ?  We geniet volop met...

Lees meer Meer nieuws
Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen

Geplaatst op: 2021-01-29

Vandaag is een grote dag Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vor...

Lees meer Meer nieuws
  • Aan het woord

    Samantha
  • Aan het woord

    Shamila
  • Burgemeester

    Van Aartsen
Samantha Shamila

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.