Kinderdagverblijf Small

Kinderdagverblijf Small heeft twee vestigen in Den Haag. Daar zorgen wij voor kinderen van zes weken tot vier jaar. In een veilige, leuke, gezonde, huiselijke, gezellige en uitdagende omgeving. Bij ons kunnen ze veel leuke dingen doen, spelen met vriendjes en vriendinnetjes, voorgelezen worden, rusten en slapen. We doen er alles aan om het elk kind naar zijn of haar zin te maken!

Kinderdagverblijven in Den Haag - Escamp en Ypenburg

Onze locaties in Den Haag Escamp (Apeldoornselaan) en Ypenburg (Fluitschiplaan) zijn uitstekend bereikbaar. We vinden het trouwens ontzettend fijn dat ouders ook graag een stukje omrijden om hun kind juist bij ons onder te brengen.

Ypenburg is een prachtige en jonge Vinex-wijk. De wijk vormt samen met Leidschenveen het Haagsche Stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg. Kinderdagverblijf Small zit vlakbij de Politieschool en het zwembad Het Hofbad.

Kinderdagverblijf Small is ook gevestigd op de Apeldoornselaan in Den Haag Escamp, naast Albert Heijn en grenzend aan het gezellige winkelcentrum. Zo kun je voor of na het ophalen snel nog even een boodschap doen.

Gezellige en veilige inrichting

Wij hebben heel veel aandacht besteed aan een veilige, gezonde, warme en gezellige inrichting van onze kinderdagverblijven. Aan de wetten en regels voldoen, vinden wij niet voldoende. Wij willen dat kinderen zich echt thuis en geborgen voelen. Daarom letten we heel goed op hoe kinderen zich voelen. We veranderen dingen gewoon als we zien dat iets niet werkt.

We koesteren ieder kind en zijn/haar ouders

Wij beseffen ons goed dat we kinderen opvangen in een belangrijke ontwikkelfase van hun leven. Natuurlijk bieden we een vertrouwde structuur. Maar er is ook veel ruimte voor spontaniteit en er valt veel te kiezen. Dat doen we omdat ieder kind uniek is met zijn of haar individuele behoeften en ontwikkeltempo. We helpen ouders bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kind. Het contact met jou als ouder vinden we daarom erg belangrijk. We houden ouders via allerlei kanalen op de hoogte van de dingen die we meemaken. Dat doen we via een eigen app, de mail, deze website en een speciale nieuwsbrief. En uiteraard spreken we de ouders altijd eventjes bij de overdracht van hun kind. Ook is er altijd gelegenheid voor een uitgebreider praatje als je je ergens zorgen over maakt of je iets anders wilt bespreken.

Vaste pedagogische medewerker

Tijdens hun totale verblijf krijgt ieder kind een vaste pedagogisch medewerker. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw kind tijdens zijn ontwikkeling met dezelfde vriendjes en vriendinnetjes kan optrekken. Onze begeleiders zijn bevlogen en betrokken. Ze leven zich in in de belevingswereld van jouw kind en helpen jouw kind daar waar nodig, stimuleren zelfstandigheid, motiveren en spelen mee. Ze zijn geduldig, waakzaam en zorgen voor een veilige omgeving voor jouw kind, waarin hij of zij helemaal zichzelf kan zijn.

Stimulerend en leuk

Onze medewerkers stimuleren jouw kind in zijn of haar eigen tempo. Zo helpen we jou als ouder in deze zo belangrijke fase van het leven van jouw kind. Wij vinden dat een kind gewoon een kind moet kunnen zijn. Dus spel en lol maken, zijn bij Kinderdagverblijf Small heel erg belangrijk.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Zwaaien

Zwaaien

Geplaatst op: 2024-04-16

Alle kinderen mogen 'smorgens hun ouders/verzorgers uitzwaaien bij het raam.  Doei doei werkse, ik ga lekker bij Small spelen.  

Lees meer Meer nieuws
Op ontdekking

Op ontdekking

Geplaatst op: 2024-03-19

Vandaag gingen de allerkleinste op ontdekking. Met o.a. verf. 

Lees meer Meer nieuws
  • Manager kinderdagverblijf Small

    Elma
  • Dank jullie wel !

    Mama van Noah en Rafael
Elma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.