Waarom wij er zijn

Een goed begin voor ieder kind (missie)

Kinderdagverblijf Small bestaat sinds 2010. Wij willen gewoon goede verantwoorde kinderopvang in Den Haag en omstreken leveren. Maar wel met dat beetje extra. Wij doen veel voor een veilige, betrouwbare, vertrouwde, gezellige, uitdagende en vooral leuke omgeving waarin ieder kind helemaal zichzelf kan zijn. Zo helpen wij ouders met een goed begin voor ieder kind!

Hoe we dat willen bereiken (visie)

Wij zien de opvang van jonge kinderen als een roeping die je met je hart moet invullen. Onze medewerkers moeten dat aankunnen en in zich hebben. Daarvoor krijgen ze de ultieme beloning terug: vrolijke kindergezichtjes en tevreden ouders.

Maar wat vinden wij kwalitatief goede kinderopvang? Dat begint bij een veilige, huiselijke en gezellige inrichting, en bij veel aandacht voor ieder kind. En wij beseffen dat ieder kind uniek is, ook zijn of haar belevingswereld. Wij zijn geen oppassers, wij nemen tijdelijk de ouderrol over. We stimuleren, dagen uit, prikkelen, verzorgen, kalmeren, troosten, geven het goede voorbeeld, stellen soms grenzen, waken, lachen, spelen mee, leren aan en leren af, doen voor, helpen. Dat vergt bij ieder kind soms een andere aanpak. Elk kind krijgt bij Kinderdagverblijf Small de ruimte, letterlijk en figuurlijk.  Onze betrokkenheid bij en aandacht voor de kinderen gaat verder dan het kind zelf. We willen ook jou als ouder leren kennen. Bovendien voelen wij ons betrokken in de lokale samenleving. Daarom zijn we zichtbaar en stellen we ons op als partner voor de buurt. Onze wereld houdt namelijk niet op bij de voordeur van onze kinderdagverblijven.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Zomerfeest 2019

Zomerfeest 2019

Geplaatst op: 2019-07-08

Dit jaar was ons Zomerfeest wederom een mega groot succes. Op de Apeldoornselaan hadden we het thema 1001 nacht.  De opkomst was groot en alle ouders en kinderen hadden het naar hun zin.  Weer veel g...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe fietsen op Ypenburg

Nieuwe fietsen op Ypenburg

Geplaatst op: 2019-04-15

Jippie wat zijn wij blij met onze nieuwe fietsen.  We fietsen de hele dag door onze Small wasstraat op het plein.

Lees meer Meer nieuws
  • Aan het woord

    Samantha
  • Aan het woord

    Shamila
  • Burgemeester

    Van Aartsen
Samantha Shamila

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.