Onze kernwaarden

Onze kernwaarden laten zien hoe we zijn en hoe we ons opstellen.

Professioneel

We bieden kinderen en medewerkers een fijne leef- en werkomgeving, die kinderen positief prikkelt, rust en ruimte biedt en vertrouwd is. Ook zijn we voortdurend op zoek naar hoe het beter kan. Dat doen we met goed opgeleide mensen die van hun vak houden.

Zichtbaar

Als kinderdagverblijf hebben wij een maatschappelijke opdracht en verantwoordelijkheid, die we heel serieus nemen. Daarom willen we zichtbaar zijn. We laten zien wat we doen en wie we zijn. We zijn transparant en doen wat we zeggen.

Uitnodigend

Alles kan, tenzij het (echt) niet kan. Iedereen is welkom en moet zich bij ons welkom voelen. Daarom hebben we een open houding en stimuleren we dat ook bij de kinderen. Zodat ook nieuwe kinderen zich snel op hun gemak voelen.

Pit

We zijn actief en durven ook buiten lijntjes te kleuren. Daaruit ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen. We hebben lef en plezier en zetten er zo nodig een tandje bij. Maar we luisteren ook goed naar ideeën en suggesties van ouders. 

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Sneeuw 2021

Sneeuw 2021

Geplaatst op: 2021-02-08

Wat een geweldig gezicht, een grote berg sneeuw voor het kinderdagverblijf. De hele tuin vol met grote heuvels witte sneeuw.  Hoe voelt dat ? kunnen we het in de lucht gooien ?  We geniet volop met...

Lees meer Meer nieuws
Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen

Geplaatst op: 2021-01-29

Vandaag is een grote dag Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vor...

Lees meer Meer nieuws
  • Aan het woord

    Samantha
  • Aan het woord

    Shamila
  • Burgemeester

    Van Aartsen
Samantha Shamila

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.