Plaatsing bij Kinderdagverblijf Small

Bij Kinderdagverblijf en Peuterschool Small zijn alle kinderen welkom. Wil je er zeker van zijn dat jouw kind geplaatst wordt op de plek en het moment dat het jou past, dan is het belangrijk tijdig in te schrijven. Voordat je jouw kind inschrijft, nemen we graag een aantal zaken met je door.

Inschrijven en informatie verstrekken

Inschrijven is mogelijk voor de gewenste plaatsingsdatum, mits de gewenste opvangtijden bekend zijn. Het inschrijven van nog niet geboren kinderen kan alleen als de uitgerekende geboortedatum bekend is. Op het inschrijfformulier kunnen ouder(s)/verzorger(s) een voorkeur voor de gewenste dagen/dagdelen opgeven.

Ouder(s) of verzorger(s) melden hun kind aan met een inschrijfformulier of via de website. Bij ontvangst van dit formulier leggen we de aanmeldingsdatum van het kind vast. Daarna ontvangen ouder(s) of verzorger(s) een plaatsingscontract. Na ondertekening van dit contract door de ouder(s) of verzorger(s), bevestigt Small dit door een ondertekend plaatsingscontract retour te sturen. Dan staat het kind op de aanmeldingslijst. Plaatsing gebeurt vervolgens aan de hand van ons plaatsingsbeleid.

Small streeft ernaar ouder(s) en verzorger(s) zo goed mogelijk te informeren over alle kinderopvangmogelijkheden. Graag vertellen we jou tijdens een rondleiding waar we voor staan en wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Wij beschikken over een informatiepakket dat je je graag toesturen of meegeven.

Plaatsingsbeleid

Plaatsingsbeleid is nodig om onze capaciteit op een inzichtelijke en eerlijke manier te verdelen. Kinderdagverblijf Small streeft ernaar alle ingeschreven kinderen een passende plek aan te bieden. Dit uiteraard op de gewenste ingangsdatum en op de dagen die ouder(s) of verzorger(s) hebben aangegeven. Goed plaatsingsbeleid is echter ook van belang voor de kwaliteit van de opvang. Een evenwichtige leeftijdsopbouw en continuïteit in de samenstelling van de groepen komt de kinderen ten goede. Small bewaakt een evenwichtige leeftijdsopbouw in de groepen. Daardoor heeft ieder kind leeftijdsgenootjes in de groep.

Plaatsing gebeurt in principe op volgorde van aanmelding, de oudste aanmelding eerst. Maar van deze regel kan worden afgeweken. Daarbij gaat het om kinderen:

1. van medewerkers van Small;
2. die doorstromen van de kinderdagopvang naar de naschoolse opvang;
3. die een broertje of zusje hebben bij Small;
4. bij wie het uitbreiding van opvangdagen betreft binnen Small;
5. uit één gezin.
6. bij wie het een wijziging van opvangdagen betreft binnen Small;
7. met een zwaarwegende medische indicatie.

De plaatsing is definitief wanneer Small een door de ouders ondertekend plaatsingscontract retour heeft ontvangen. Hiermee bevestigen ouder(s) of verzorger(s) ook dat zij bekend zijn met de Algemene Voorwaarden van kinderdagverblijf Small.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Zwaaien

Zwaaien

Geplaatst op: 2024-04-16

Alle kinderen mogen 'smorgens hun ouders/verzorgers uitzwaaien bij het raam.  Doei doei werkse, ik ga lekker bij Small spelen.  

Lees meer Meer nieuws
Op ontdekking

Op ontdekking

Geplaatst op: 2024-03-19

Vandaag gingen de allerkleinste op ontdekking. Met o.a. verf. 

Lees meer Meer nieuws
  • Manager kinderdagverblijf Small

    Elma
  • Dank jullie wel !

    Mama van Noah en Rafael
Elma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.