Privacyreglement

Uw privacy goed geregeld!

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij hechten dan ook veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Op deze pagina willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Kinderdagverblijf Small houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
– persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy reglement.
– verwerking van persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
– vragen om uitdrukkelijke toestemming als wij deze informatie nodig hebben voor de verwerking van persoonsgegevens.
– passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen, zodat de beveiliging van deze persoonsgegevens gewaarborgd is.
– geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
– op de hoogte zijn van de rechten omtrent persoonsgegevens, hierop willen wijzen en deze respecteren.

Kinderdagverblijf Small heeft een privacy reglement en heeft instructies opgesteld rondom het vertrouwelijk omgaan van persoonsgegevens. Onze privacyreglement is van toepassing op al onze diensten.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens vragen we u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de
Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.

Als Kinderdagverblijf Small zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u naar aanleiding van ons privacy reglement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact met ons op!

Kinderdagverblijf Small

Apeldoorselaan 294
2573 LX
Den Haag

Fluitschiplaan 16

2496 ZB

Ypenburg

 

Overige gegevens:

E: info@kinderdagverblijfsmall.nl
T: (070) 3600721

Iedereen die voor Kinderdagverblijf Small werkt is verplicht tot geheimhouding van persoonsgegevens, tenzij een wettelijk voorschrift hen tot mededeling verplicht of uit hun taak de noodzaak tot mededeling voortvloeit (denk daarbij aan de signalering van kindermishandeling). De verplichting tot geheimhouding is bovendien opgenomen in de arbeidscontracten van de medewerkers.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Stagiaire

Stagiaire

Geplaatst op: 2024-02-15

Wij doen graag gek met onze lieve stagiaire Yasmina, als zij binnen komt roepen alle kinderen: Mina, Mina.   

Lees meer Meer nieuws
Valentijn

Valentijn

Geplaatst op: 2024-02-15

Valentijnsdag ?? vier je natuurlijk met je vrienden bij Small.  Ook al zijn wij elke dag lief voor elkaar, op valentijnsdag knuffelen wij extra met elkaar.

Lees meer Meer nieuws
  • Manager kinderdagverblijf Small

    Elma
  • Dank jullie wel !

    Mama van Noah en Rafael
Elma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.