Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die Kinderdagverblijf Small aan de samenstelling van zijn website en app besteedt, is het mogelijk dat de informatie die op de website en app wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op de website en app wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Kinderdagverblijf Small zorgt ervoor dat de informatie op deze site en de app zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven. Desondanks kan er wel eens een foutje op de website en in de app voorkomen. Aan de inhoud van de website en de app van Kinderdagverblijf Small kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht 

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite en de app, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, muziek of informatie in andere vorm, komen toe aan Kinderdagverblijf Small. De informatie op deze website en de app, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, muziek of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kinderdagverblijf Small.

Veiligheid

De site en app van Kinderdagverblijf Small wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan niet gegarandeerd worden. 
Bepaalde hyperlinks (verwijzingen naar omgevingen buiten kinderdagverblijfsmall.nl) in deze site brengen u naar sites van derden, waarbij Kinderdagverblijf Small niet aansprakelijk is voor de daar aangeboden informatie.

Contact

Kinderdagverblijf Small BV
Apeldoornselaan 294-304
2573 LX Den Haag

070 - 36 00 721
Peuterjudo

Peuterjudo

Geplaatst op: 2021-07-27

Sinds kort gaan wij naar Peuterjudo, we leren om de basis technieken van judo. Elke ochtend vragen we of we vandaag weer naar judo mogen. 

Lees meer Meer nieuws
Kinderkook cafe Small

Kinderkook cafe Small

Geplaatst op: 2021-07-27

Ons kinderkook cafe is weer geopend, vandaag hebben wij onze eigen lunch gemaakt. 

Lees meer Meer nieuws
  • Aan het woord

    Samantha
  • Aan het woord

    Shamila
  • Burgemeester

    Van Aartsen
Samantha Shamila

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.